Чуднівська громада

Житомирська область

«СТАРТ СПОРТИВНОГО РОКУ» вихованців Чуднівської ДЮСШ

Дата: 21.09.2021 08:28
Кількість переглядів: 1172

   У Чуднівській дитячо-юнацькій спортивній школі Чуднівської міської ради дано старт спортивного року.

     11-13 вересня  у м. Біла Церква відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2005-2006, 2007-2008, 2009-2010 р.н.  На цей представницький турнір зібралось більше 20 команд з усіх куточків України. Команда борців Чуднівської ДЮСШ також взяла участь у цих змаганнях. В результаті запеклих сутичок чуднівські спортсмени показали гідні результати. У віковій групі 2005-2006 р.н. срібним призером у вазі до 92кг. став Артем Якимчук. Олександр Ломакін та Максим Приходченко у своїх вагових категоріях боролись за бронзові нагороди, але фортуна обійшла їх стороною і вони стали п’ятими.

Фото без опису

    16-18 вересня у м. Львів відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ 2006 р.н. та молодших. У складі збірної команди Житомирщини приймали участь юні легкоатлети  Чуднівської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Віктора Вєдєрнікова. Наші спортсмени, Швець Іван, Васильцов Данило, Поплавська Анна, Довбня Аліна, Мамула Зорина, Кузьміна Наталія, у штовханні ядра та в метанні диску, хоч і не зайняли призових місць, але у фіналі змагань покращили свої особисті рекорди. У загальнокомандному заліку команда Житомирської області посіла друге місце.

Фото без опису

 Масштабний турнір з футболу серед дітей 2010-2011 р.н.  «Кубок єдності» стартував 17 вересня 2021 року по всій Україні. Загалом в ньому візьмуть участь 400 команд з усіх областей,  це майже 7 тисяч футболістів.   Турнір організований Благодійним фондом «Тільки разом» з Українською асоціацією розвитку дитячого та юнацького футболу і Благодіним фондом  «Розвиток футболу України». Турнір виконує важливу місію  привернути увагу влади та громадскості до проблем спорту. Показати, що в нас є талановита молодь, яка прославить Україну на міжнародних змаганнях.    

 Юні футболісти Чуднівської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Володимира Чорного також взяли участь у цих змаганнях.  17 вересня у м. Житомир серед 12 команд наші футболісти зайняли п’яте місце. Вони були нагороджені пам’ятними медалями. Відзначено кращих гравців турніру це Артем Возненко, Матвій Вавричин та Назар Канавський.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь