Чуднівська громада

Житомирська область

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 01.10.2021 14:55
Кількість переглядів: 385

 Чуднівська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Чуднівської міської ради «Про затвердження контингенту учнів та Положення про порядок сплати за навчання у Чуднівській школі мистецтв» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

 Проект регуляторного акта спрямований на досягнення чітко визначеної мети - встановлення єдиних вимог щодо відчуження об’єктів комунальної власності Чуднівської міської ради.

  Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту рішення на електронну або поштову адреси: Чуднівська міська рада, вул. Героїв Майдану, 95-б, м. Чуднів, Житомирська область, 13201, тел. 0971588345, Е – mail: info@chudniv-miskrada.gov.ua.

Проект регуляторного акту «Про затвердження контингенту учнів та Положення про порядок сплати за навчання у Чуднівській школі мистецтв»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь