Чуднівська громада

Житомирська область

Жителька села Красногірка Харчук Людмила Дмитрівна відзначає свій 100-річний ювілей

Дата: 08.11.2021 11:17
Кількість переглядів: 932

  Кожний 100-річний ювілей є гордістю громади, області, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

   Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього  села. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

 07 листопада свій 100-й день народження відзначила жителька села красногірка Чуднівської громади  Харчук Людмила Дмитрівна.

  Велика дата, велика подія, вітаємо з днем народження, з виконанням ста років. Бажаємо відчувати себе чудово, щоб кожен день був наповнений сімейним щастям, приємними і теплими моментами, родинними зустрічами і турботою рідних. Благополуччя, добробуту та мирного неба.

  Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Людмила Дмитрівна пройшла нелегкий шлях. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками  та повагою серед людей.

  100 років — чималий ювілей. І хочеться побажати Вам тільки одне — міцне здоров’я і ясність розуму. Ви вже багато чого побачили на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Тому в цей день у нас лише одне побажання: будьте завжди здоровими. З Днем народження Вас!    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь