Чуднівська громада

Житомирська область

Інформація Чуднівського управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

Дата: 08.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 1115

 Наразі людство перебуває в стані війни проти невидимого, але дуже сильного ворога розміром лише 0,1 мікрометра. І хоч новий коронавірус зараз змінив життєві звички мільярдів людей, спричинив безпрецедентні заборони на пересування та обмеження свободи, а також економічного та громадського життя, наявні у людей стереотипи та переконання вірус цілком не знищив.

 Напруга, викликана у суспільстві інформацією про кількість захворілих у світі, країні та зрештою у нашій області, вже впродовж року не спадає. За даними офіційних джерел, за цей період у світі на COVID -19 захворіло понад 250 млн. людей та понад 5 млн. – померли. В Україні захворіло близько 3,1 млн. осіб та майже 73 тис. померли. Що стосується Житомирщини і Чуднівщини зокрема, то показники захворюваності та смертності невтішні.

 Як же вберегтися від хвороби?  Заходи  профілактики такі ж актуальні, як і рік тому: носіння масок, дотримання соціальної дистанції, дотримання особистої гігієни (миття рук, обробка їх антисептиком тощо). Проте, як показують результати постійних перевірок дотримання протиепідемічних заходів у закладах торгівлі, громадських місцях та ін. які проводяться спеціалістами Держпродспоживслужби, поліцією та представниками органів місцевої влади – прості заходи власної безпеки ігноруються як власниками закладів торгівлі, так і відвідувачами.  

 Тому, враховуючи те, що наша територія наразі перебуває у «червоній зоні» та досить високі рівні захворюваності населення району – не нехтуйте простими заходами безпеки, подбайте про здоров’я своє та своїх рідних.

 

М. Далекий,

начальник Чуднівського управління

Держпродспоживслужби в Житомирській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь