Чуднівська громада

Житомирська область

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Чуднові відбулось покладання квітів

Дата: 19.11.2021 12:57
Кількість переглядів: 982

  День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України, яке щороку відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану та приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

 Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців. Гаслом відзначення цього дня є «ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ».

 Сьогодні, напередодні Дня гідності та свободи  хвилиною мовчання та покладанням  квітів до пам’ятного знаку “Борцям за єдність та незалежність України” керівництво громади вшанували  Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, які, виконуючи свій святий обов’язок, захищаючи наш спокій та мирне небо,  загинули на Сході України.

 Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України, її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

 Вони відстоювали демократичні цінності, європейський вибір нашої країни та залишаться у пам’яті народу назавжди, будуть прикладом і гордістю. Це й нагадування кожному з нас про необхідність внутрішньої свободи й гідності, як запоруки істинного визволення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь