Чуднівська громада

Житомирська область

Працівники центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради провели бесіду з опікунами та піклувальниками громади

Дата: 24.01.2022 11:56
Кількість переглядів: 474

 20 січня працівники центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради провели зустріч з опікунами та піклувальниками, які проживають на території громади та виховують підопічних дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

 Перед присутніми виступили т.в.о. директора центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради Тамара СВІНТЮК, фахівець із соціальної роботи центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради Наталія ВЕРНІЦЬКА, старший інспектору ювенальної превенції Житомирського РУП Надія ПЕТРИК, поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами Житомирського РУП капітан поліції Богдан МУЗИЧУК, начальник служби у справах дітей Чуднівської міської ради Олександр ЛЕВЧИК соціальних питань та головний спеціаліст відділу праці, соціального захисту населення  та охорони здоров’я Чуднівської міської ради Наталія ПОЛІЩУК.

 Працівниками поліції опікуни та піклувальники були проінформовані про відповідальність неповнолітніх та як не стати жертвою злочинних зазіхань та «Чужий в селі».

 Фахівцем із соціальної роботи особлива увага була приділена проблемам підліткового віку, шляхів їх вирішення та суїциду серед дітей та підлітків.

 Присутні отримали практичні поради з виховання, розв'язання проблем у взаємовідносинах з підопічними та буклети.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь