Чуднівська громада

Житомирська область

Борці Чуднівщини на обласній арені

Дата: 01.02.2022 13:04
Кількість переглядів: 964

   З 28 по 29 січня цього року у м. Житомирі відбувся чемпіонат Житомирської області з греко- римської боротьби серед юнаків 2009 – 2010 років народження. Чуднівський край на цих змаганнях був представлений вихованцями Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи, тренер-викладач Юрій Артемчук.

  На ці представницькі змагання зібрались спортсмени з різних регіонів нашої області. Це був відбір на чемпіонат України серед молодших юнаків. 

 В результаті запеклих сутичок троє наших вихованців стали срібними призерами цих змагань. Це чуднівчани Акім Гринюк – вагова категорія до 53 кг., Максим Приходченко до 59 кг. та Дмитро Дмитренко вагова категорія до 85 кг. з с. Дідківці.

 Хочеться відмітити борців які показали гарну техніко-тактичну підготовку - це Ярослав Кучмій та Олександр Романець ( до 38 кг.), Олег Пелихівський             (до 47 кг.) та Ананченко Артем ( до 59 кг.)  з с. Стовпів.

  Попереду у юних спортсменів змагання на обласних та Всеукраїнських турнірах, тож хочеться побажати їм вдалих стартів та впевнених перемог.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь