Чуднівська громада

Житомирська область

Фахівці ДСНС громади нагадують основні правила пожежної безпеки у побуті

Дата: 11.02.2022 09:36
Кількість переглядів: 695

 Рятувальники не припиняють проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, загибелі та травмування людей на них.

 Так, 9 лютого такий профілактичний захід фахівці ДСНС спільно із поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами, старшим інспектором сектору ювенальної превенції Житомирського районного управління поліції Головного  управління Національної поліції в Житомирській області та завідувачем сектором цивільного захисту та мобілізаційної роботи, охорони праці Чуднівської міської ради, представниками  третього відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також старостою Великокоровинецького старостинського округу Чуднівської міської ради  було проведено відпрацювання Великокоровинецького старостинського округу Чуднівської міської ради.

  У ході спілкування з населенням вогнеборці наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час перебування у побуті. Зокрема, нагадали, що проводка повинна бути в належному і справному стані, а електричні обігрівачі потрібно використовувати лише сертифіковані.

 Співробітники ДСНС акцентували увагу, що для розпалювання печей заборонено застосовувати легкозаймисті та горючі рідини. Також необхідно переконатися, що на печі не залишився одяг, дрова або інші спалимі предмети та матеріали. Фахівці ДСНС зазначили, що будь-яка недбалість може призвести до великого лиха – матеріальних втрат, травмування, а то навіть і до загибелі.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь