Чуднівська громада

Житомирська область

Солісти Чуднівського міського будинку культури на обласному конкурсі «Кришталь мелодій»

Дата: 15.02.2022 20:46
Кількість переглядів: 1135

 13 лютого 2022 року у смт Романів відбувся обласний фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Кришталь мелодій», основною метою якого є пошук нових аматорських колективів, молодих виконавців та авторів власних пісень. Такий  конкурс проводиться в області вже  втретє. Засновниками та організаторами фестивалю є Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» та відділ культури молоді та спорту Романівської селищної ради.

 Нашу громаду у номінації «солісти» представляли молоді, талановиті виконавиці Катерина Морозова (керівник Любов Яблонська) та Марія Андрощук (керівник Олександр Шах), які є солістами та учасниками вокальних аматорських колективів Чуднівського міського будинку культури Чуднівської міської ради.

  Серед  представлених виконавців  у номінації «солісти» наша  Катерина Морозова здобула ІІІ призове місце конкурсу! А Марія Андрощук увійшла у топ 10 кращих у даній номінації. До речі, із Чуднівської громади (с. Дідківці) у цій же номінації свою творчість представляла ще одна талановита виконавиця Юлія Залуніна, яка , відповідно до умов конкурсу, індивідуально подала заявку на участь.

  Маємо надію, що аматори сцени Чуднівської громади  будуть і надалі показувати гарні результати, здобуваючи тільки перемоги у різних творчих конкурсах та  брати активну участь в культурному житті Чуднівщини, популяризуючи сучасну українську естрадну пісню.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь