Чуднівська громада

Житомирська область

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЧУДНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 28.03.2022 12:55
Кількість переглядів: 954

 Слава Україні! Ситуація у нашій громаді станом на 28 березня контрольована і відносно спокійна. Постійно тримаємо руку на пульсі подій.

 Комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Гуманітарна ситуація стабільна. Магазини поповнюються продуктами харчування. Необхідними ліками забезпечені медзаклади. Школярі навчаються дистанційно. Громадський транспорт працює. Територія громади патрулюється поліцією та загонами добровольчих формувань.

 Закликаю усіх громадян, котрі приїхали у нашу громаду з території бойових дій, і проживають у родичів та знайомих без відповідної реєстрації - прийти до ЦНАПу або старостинського округу та зареєструватися.

 Прошу підприємців відновлювати свою роботу наскільки це дозволяють нинішні умови. Маємо забезпечувати економічний тил нашої країни, допомагати нашим захисникам, зміцнювати обороноздатність нашої держави.

 На сьогодні у Чуднівській громаді зареєструвалися понад 1600 вимушено переселених осіб. Маємо підтримати цих людей, допомогти зорієнтуватися та адаптуватися в нових умовах.

 Разом з тим, маємо бути уважні. Про підозрілих осіб повідомляти правоохоронні органи за номером телефону 102.

 Укотре наголошую, НЕ переходьте за невідомими посиланнями в соціальних мережах, НЕ відкривайте підозрілі листи на електронній пошті, НЕ поширюйте інформацію про переміщення українських військ, роботу військових підрозділів та  Не публікуйте місця вибухів.

 Нагадуємо, на час війни цивільним заборонили відвідувати ліси. На це зараз мають право лише силовики, військові, рятувальники та лісівники.

 Загалом й далі працюємо, кожен на своєму місці, робимо свій внесок у майбутню перемогу. Забезпечуємо гуманітарний тил, приймаємо та відправляємо відповідно до потреб гуманітарну допомогу. Підтримуємо військових, переселенців, жителів постраждалих регіонів України.

 Вчергове дякую волонтерам, підприємцям, керівникам підприємств, установ, організацій, усім благодійникам та небайдужим людям за допомогу. Разом - до перемоги!

 Мирного усім неба! Тримаймося! Слава Україні!

Чуднівський міський голова                                   Віталій ВОЙТКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь