Чуднівська громада

Житомирська область

До уваги рибалок !

Дата: 12.04.2022 08:45
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

 На виконання листа управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України у Житомирській області від 29.03.2022 року №2-3-6/159-22 та з метою забезпечення охорони та створення сприятливих умов для природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області, з 11.04.2022 року встановлюється весняно-літня нерестова заборона на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області.

           Крім того, нагадуємо, що відповідно до наказу Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України у Житомирській області від 03.11.2021 року № 38-у у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області до  03 червня 2022 року діє заборона на будь-який лов річкових раків.

           В разі виявлення порушень вимог даних  наказів, незаконного вилову водних біоресурсів, а також їх загибелі просимо повідомляти на «гарячу лінію» Житомирського рибоохоронного  патруля за номером: (067) 414-60-74.                                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь