Чуднівська громада

Житомирська область

ЗВЕРНЕННЯ ДО АКТИВНИХ КОРИСТУВАЧІВ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ!

Дата: 12.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 463

   Хочемо звернутись до всіх активних користувачів соціальних мереж. Не публікуйте переміщення наших збройних сил, членів територіальної оборони, поліцейських.  Це стосується не тільки скупчення великої кількості техніки, а й просто поодиноких осіб у військовій та поліцейській формах. Адже зрозумійте, що будь яке відео викладене у соціальну мережу, де можна побачити хоча б одного військового чи поліцейського, який може просто проходити поблизу  допомагає його ідентифікувати ворогу. А тим самим і підвищує вразливість наших захисників. Теж саме стосується і військової техніки, хоча б одного броньованого автомобіля, який може проїжджати поблизу, коли хтось робить зйомку на камеру.

     Всі вже зрозуміли, що викладати переміщення великої колони техніки Збройних Сил України, може зіграти  злий жарт, з тим хто її знімав, а також, наразити на небезпеку наших військових. Теж саме може вийти і з тими військовими, які випадково потрапили у кадр. Тож давайте всі разом уважно передивлятись все, що ми хочемо закинути до «Фейсбук», «Інстаграм», «Тікток», «Телеграм» та інших соціальних мереж та месенджерів.

 

          Все буде Україна!!!

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь