Чуднівська громада

Житомирська область

Добрі справи не залишаються не поміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

Дата: 19.05.2022 14:50
Кількість переглядів: 667

   Впродовж останніх років Міністерством соціальної політики України, органами місцевого самоврядування та закладами сфери соціального захисту проводилась значна послідовна робота щодо створення системи надання соціальних послуг, здійснення соціальної роботи, забезпечення різних категорій населення своєчасною, доступною, якісною соціальною  підтримкою та допомогою.

   Надання соціальних  послуг регулюється Законом України «Про соціальні послуги», яким встановлено, що надання соціальних послуг здійснюється шляхом ведення  випадку, який включає низку етапів (аналіз заяви, оцінювання потреб, визначення середньомісячного сукупного доходу заявника, прийняття рішення, розроблення індивідуального плану, укладення договору, виконання договору, здійснення моніторингу). Рішення про надання соціальних послуг приймають структурні підрозділи з питань соціального захисту населення виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, а також обласних державних адміністрацій щодо надання стаціонарного догляду.

Це довгий алгоритм дій, на який в умовах воєнного стану не завжди вистачає часу та можливостей. Сьогодні кожен день, кожна година  можуть бути вирішальними для життя і здоров’я людини. Сутність соціальних послуг загалом полягає в тому, що вони надаються людям, які опинилися в біді і не можуть самостійно з цим впоратись. Шкода, у тому числі психологічна, матеріальна, фізична, що завдана війною, бойовими діями, тимчасовою окупацією, є одним із чинників, який негативно впливає на життя людини, сім’ї,  зокрема сім’ї з дітьми, тому сьогодні більшість наших громадян потребують допомоги фахівців соціальної сфери.

   Центр надання соціальних послуг спільно з відділом праці соціального захисту населення та охорони  здоров’я Чуднівської міської ради висловлює щиру вдячність колективу Благодійного фонду «Карітас СПЕС», Громадській Організації «Волонтерський Рух «ПАЛЯНИЦЯ», місії DVOR DOBRO, БФ «Соціальні ініціативи» за неоціненний внесок у розвиток благодійності та відчутної підтримки дітям, молоді та сім’ям, які перебувають в складних життєвих ситуаціях, людям з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам. За час військової агресії російської федерації проти України  432 сім»ї отримали гуманітарну допомогу, а саме вживані речі, взуття, продукти харчування та засоби гігієни.

  Сьогодні допомоги потребують не тільки класичні сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, з якими ми працювали  раніше, а й багатодітні, які не були в складних життєвих обставинах до початку війни, та й навіть сім’ї з 1-2 дітьми, особливо, якщо їх виховує хтось один з батьків чи опікунів. 

Добрі справи не залишаються не поміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників.     Ви постійно захищаєте інтереси простих громадян, відгукуєтесь на прохання, допомагаєте та підтримуєте  кожного. Надаючи допомогу,  Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість та надію .

 

 

Центр надання соціальних послуг

Чуднівської міської ради

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь