Чуднівська громада

Житомирська область

У ЧУДНОВІ ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 23.05.2022 18:46
Кількість переглядів: 507

  У суботу, 21 травня, у Чуднові на штучному майданчику Чуднівського ліцею відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України.   

  Турнір відбувся за ініціативи і підтримки відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради та Чуднівської міської асоціації футболу.

      Його учасниками були 6 команд Чуднівщини: «ЛАН» (с. Бабушки), ФК «Зірка» (с. Дриглів), команда військової частини А-1975, ФК «Дуб» с. Дубище, ФК «Троща» (с. Троща) та ФК «Карпівці» (с. Карпівці).

   Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників турніру звернулася заступник міського голови Ірина Кухар, яка подякувала усім організаторам турніру, а головне - захисникам України за можливість проведення спортивних змагань такого рівня.

  Начальник відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради Людмила Кучмій привітала з 70-річчям ветерана спорту Анатолія Мельника. 

  Півфінальні та фінальні етапи змагань, як і очікувалося, пройшли напружено та в безкомпромісній боротьбі. Перемогу у турнірі здобула команда «Лан» (с. Бабушки), обігравши у фінальному матчі команду “Дуб” (с. Дубище). Третьою стала команда “Троща” (с. Троща) , перемігши ФК "Зірка" (с. Дриглів).

   Попри складні погодні умови та повітряні тривоги, під час турніру було зібрано благодійні внески на загальну суму 11775 гривень. Усі зібрані кошти буде направлено на потреби Збройних Сил України. Бо саме завдяки нашій армії ми є вільними людьми і маємо свою державу!

  Наближаємо перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь