Чуднівська громада

Житомирська область

До відома.

Дата: 17.06.2022 11:36
Кількість переглядів: 517

   У зв`язку із початком збройної агресії російської федерації та мінімізації ризиків економічній безпеці держави від рф Державна служба з надзвичайних ситуацій України, на період дії воєнного стану, обмежила доступ до порталу електронних послуг у зв`язку із тим, що певна інформація про суб`єкта господарювання з порталу знаходилась у публічному доступі.

  На сьогоднішній час Головне управління ДСНС України в області надає (безпекова ситуація дозволяє) адміністративні послуги, в тому числі і реєстрація декларацій відповідності матеріально – технічної бази суб`єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.

      У зв`язку з тимчасовим блокуванням порталу електронних послуг, розгляд та реєстрація декларацій здійснюється  Головним управлінням ДСНС України у Житомирській області лише в паперовій формі та виключно через                        Центр надання адміністративних послуг у терміни, визначені законодавством.

     За отриманням адміністративної послуги звертайтесь до центру надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради ( м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 146).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь