Чуднівська громада

Житомирська область

Реалізація проекту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди» у Чуднівській громаді

Дата: 26.07.2022 14:16
Кількість переглядів: 798

З травня 2022 року у Житомирській області реалізується проект «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди» в рамках укладеного меморандуму про співпрацю між Житомирським обласним центром соціальних служб та Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров»я».

       Даний проект реалізується Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров»я» у співпраці та за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Міністерства соціальної політики України.

   Основним завданням діяльності мобільних команд є надання соціально-психологічної підтримки, правової та медичної допомоги, сприяння у забезпеченні харчуванням, тимчасовим житлом сім»ям та дітям, які постраждали від війни, отримання швидкої оцінки потреб та пере направлення до відповідних служб соціального захисту населення. З метою реалізації завдань до складу мобільної команди входять : фахівець із соціальної роботи, психолог, юрист, медичний працівник, водій. В Житомирській області створено 4 мультидисциплінарні мобільні команди. Одна з таких мульдисциплінарних команд локалізована на базі Центру соціальних служб Любарської селищної ради. За географічним розміщенням роботою мобільної команди охоплюються громади Житомирського та Новоград-Волинського  районів.

    21-22 липня 2022 року мобільна мультидисциплінарна команда працювала з внутрішньо переміщеними особами на території нашої громади : Красносільський та Красногірський  старостинські округи,  а також на базі Центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради. Охоплено послугами  40 осіб.

   Усі присутні учасники заходу отримали друковану продукцію, домашні аптечки першої медичної допомоги а також канцелярське приладдя та іграшки для дітей .

                                                                  Центр надання соціальних послуг

                                                                  Чуднівської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь