Чуднівська громада

Житомирська область

З нагоди Дня Української Державності у міському будинку культури за участю молоді громади відбувся патріотичний захід

Дата: 29.07.2022 11:49
Кількість переглядів: 619

 Вчора, 28 липня, у міському будинку культури з нагоди Дня Української Державності відбувся патріотичний захід, у якому взяли участь представники молодіжної ради, молодь, працівники відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради, культури та запрошені гості.

 Під час заходу присутні переглянули «Книгу пам’яті» полеглих захисників у 2014-2021 роках та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих Героїв.

 Цього дня наша молодь мала нагоду зустрітися з учасником бойових дій Володимиром Михайловичем Лисаком, який поділився своїми спогадами про воєнні будні, та доєднатись до всеукраїнського флеш-мобу «Вшануймо Героя, молодь-вперед».

 Роз’яснювальну доповідь для допризовної молоді підготував начальник рекрутингу та комплектації ІІІ відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Іван Сербенюк.

Після чого присутні отримали практичні навички зі збору автомата та мали можливість ознайомитись з військовою амуніцією, різновидами зброї та снарядів.

 «Культурний фронт» теж не стояв осторонь: під час заходу звучали патріотичні пісенні композиції та декламації, які виконували працівники будинку культури.

 З бажанням бачити свою країну мирною, європейською, а своє майбутнє -  світлим представник молодіжної ради Софія Кучерук зачитала звернення молоді до громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь