Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась чергова сесія Чуднівської міської ради

Дата: 09.08.2022 09:49
Кількість переглядів: 1612

  5 серпня під керівництвом Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулась чергова вісімнадцята сесія міської ради.

  У роботі сесії взяли участь 20 депутатів з 26-ти.

Також у роботі сесії взяв участь депутат Житомирської обласної ради Ігор Лукашенко.

Під час сесії депутати прийняли рішення про реорганізацію Карвинівського, П’ятківського, Будичанського, Дубищенського, Стовпівського, Дідковецького та Красногірського закладів дошкільної освіти шляхом приєднання їх до закладів загальної середньої освіти. Проголосували і за ліквідацію Малокоровинецької та Рачківської початкових шкіл, Турчинівської школи І-го ступеня.

Дані рішення прийняті відповідно до чинного законодавства,  у зв’язку з низькою наповненістю класів та малою кількістю дітей дошкільного віку.

Депутати не підтримали рішень про надання фінансової самостійності загальноосвітнім закладам, а також про зміну типу Чуднівської ЗОШ №2 та Вакуленчуківської ЗОШ.

У ході роботи сесії депутатами внесено зміни до структури та чисельності працюючих комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Чуднівської міської ради», затверджено Програму підтримки КП «Чуднівська центральна районна аптека № 65» на 2022-2024 роки, Програму з проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Чуднівської міської ради на 2022-2024 роки, План роботи міської ради на ІІ-ге півріччя 2022 року.

Крім того, обранці розглянули ряд земельних питань, що стосувалися надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на розроблення технічної документації із землеустрою, продовження договорів оренди землі тощо.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь