Чуднівська громада

Житомирська область

Відділ освіти Чуднівської міської ради. Обгрунтування закупівлі М'ясо (м’ясо свинини свіже, нежирне, охолоджене; куряче філе охолоджене) згідно потреби у закупівлі на 2022 рік

Дата: 21.01.2022 13:17
Кількість переглядів: 291

Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територальної громади. Вид закупівлі - відкриті торги. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У випадках, передбачених частиною 3 статті 10 Закону, документи замовника щодо процедури закупівлі, передбачені Законом, викладаються українською та англійською мовами. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.

Обґрунтування: Закупівля здійснюється згідно наявної потреби у закупівлі на 2022 рік. М’ясо свинини – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини туші (лопатка, шия, корейка, тазостегнова частина). Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без слизу, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї зарівнені, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо нежирне (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) - 63000 кг, куряче філе - без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без слизу, оперення повністю видалено, без переломів стегнових кісток - 13400 кг. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена моніторингом цін на ринку і складає 2065000,00 гривень з ПДВ. Оцінка якості – згідно з ДСТУ-4590:2006 та згідно з ДСТУ-3143-95. М’ясо запаковане у вакуумній упаковці , та складена в чисту, суху, без стороннього запаху багатообігову транспортну тару. Кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика(етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням:назви продукту,маси нетто, гр. або кг,інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту,кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності- умов зберігання,позначення відповідного нормативного документу (ДСТУ або ТУ У).Місце поставки: навчальні заклади відділу освіти Чуднівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь