Чуднівська громада

Житомирська область

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2022 15:05
Кількість переглядів: 409

01 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.

Знаємо, що турбота про громадян поважного віку - необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

На обліку в центрі надання соціальних послуг Чуднівської міської ради перебуває 250 громадян поважного віку. Щоденно допомогу у вирішенні їх соціально-побутових проблем надають соціальні робітники центру. Дійти до людини і вирішити її потреби та інтереси, але й вислухати, щось порадити і заспокоїти, - у цьому й полягає повсякденна робота наших соціальних робітників. Вони, буває, зі сльозами на очах розповідають  про життя стареньких і немічних. В таких випадках ми намагаємось зробити все від нас залежне, щоб вирішити найбільш наболілі проблеми самотніх людей.

За підтримки благодійного фонду КАРІТАС СПЕС Австрія всі підопічні, яких обслуговують соціальні робітники  ЦНСП Чуднівської міської ради отримали продуктові набори.

Тож будьмо уважними, милосердними і доброзичливими до кожної літньої людини не тільки на передодні Дня людей похилого віку, а й тоді, коли потребує допомоги той, хто живе поряд з нами.  

Від усього серця бажаємо Вам миру, добра і щастя! Бажаємо всім міцного здоров’я, радості, довголіття, та злагоди у ваших душах. Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Зі святом Вас!!!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь