Чуднівська громада

Житомирська область

ОСІННІ СТАРТИ ЧУДНІВСЬКОЇ ДЮСШ

Дата: 18.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 458

     Розпочався новий навчальний рік у Чуднівській дитячо-юнацькій спортивній школі. Юні спортсмени з великим ентузіазмом приступили до навчально-тренувальних занять. Незважаючи на військовий стан та постійні сигнали «Повітряної тривоги» вихованці ДЮСШ,  під керівництвом тренерів-викладачів, вдосконалюють свою майстерність в обраному виді спорту.

     З 7 по 9 жовтня юні борці взяли участь у Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби у м. Костополі Рівненської області. Турнір був присвячений пам’яті місцевому спортсмену,  майстра спорту, чемпіону України з греко-римської боротьби Віталію Ставському, який загинув захищаючи цілісність нашої держави,  біля Донецька у 2014 році. На цьому представницькому турнірі зібрались команди юних борців з 11 регіонів України.

 Вихованці відділення греко-римської боротьби Чуднівської ДЮСШ показали високі результати у своїх вагових категоріях :

Максим Павелко у категорії до 35 кг. посів 5 місце. Четвертим фінішував у категорії до 62 кг. Максим Приходченко.  Бронзовим призером цих змагань став Олександр Ломакін у  ваговій категорії до 52 кг.  Гідно боровся у ваговій категорії до 100 кг.  Дмитро Дмитренко з с. Дідківці, який також зайняв 4 місце. Гарний результат у ваговій категорії до 47 кг. показав Артем Равшанов.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 У місті Кам’янець-Подільському з 29 вересня по 01 жовтня відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики на честь Олімпійських чемпіонів Анатолія Бондарчука та Фаїни Мельник серед юнаків та юніорів.

 Юні легкоатлети ДЮСШ достойно виступили на цих змаганнях і показали гарні результати :

 Серед юніорів Дар’я Козачок стала чемпіонкою у штовхання ядра ( 13,60м.) та метанні диску (44,80м.) Олександр Лівкович зайняв друге місце у метанні диску з результатом 42,80м. Юлія Воробйова зайняла 4 місце у штовханні ядра та метанні диску.

 Серед молодших юнаків Юрій Яковенко виборов четверті місця у штовханні ядра та метанні диску. Четвертою фінішувала у метанні диску Галина Перепелиця. Покращили свої результати у штовханні ядра Ніна Мельник та Поліна Міцик.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь