Чуднівська громада

Житомирська область

Регіональна координаторка взаємодії з громадскістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Житомирській області Олена Коваленко відвідала Чуднівську громаду

Дата: 17.11.2022 12:56
Кількість переглядів: 339

 
 16 листопада регіональна координаторка взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Житомирській області Олена Коваленко провела прийом громадян у приміщенні Чуднівської міської ради. Про дану зустріч жителів громади завчасно поінформували через офіційні сторінки Чуднівської міської ради у соціальних мережах, де був зазначений контактний телефон координаторки.
  Олена Коваленко провела зустріч із представниками органів місцевого самоврядування і бажаючими громадянами, які записалися на прийом. Окрім цього, для присутніх провела інформаційно-просвітницький захід на тему «Уповноважений Верховної Ради України з прав людини. Національний превентивний механізм». 
   Зокрема, вона наголосила, що у разі звернення особи до суду за захистом своїх прав, заява Уповноваженим з прав людини не приймається, а також про те, що із заявою про порушення своїх прав особа може звернутись не пізніше трьохрічного терміну.

   Також, регіональна координаторка повідомила, що в цьому році минає 10 років з моменту створення національного превенттвного механізму - НПМ.Національний превентивний механізм — це незалежний національний орган (або декілька органів), який створений і діє відповідно до Факультативного протоколу до Конвенції ООН проти катувань (ФПКПК), спрямований на регулярний моніторинг усіх місць несвободи з метою попередження у них жорстокого поводження з людьми, які там утримуються.
Усі бажаючі мали можливість отримати відповіді на поставлені питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь