Чуднівська громада

Житомирська область

Благодійність - поклик душі

Дата: 18.11.2022 15:35
Кількість переглядів: 435

 Впродовж останніх років Міністерством соціальної політики України, органами місцевого самоврядування та закладами сфери соціального захисту проводилась значна послідовна робота щодо створення системи надання соціальних послуг, здійснення соціальної роботи, забезпечення різних категорій населення своєчасною, доступною, якісною соціальною  підтримкою та допомогою.

Це довгий алгоритм дій, на який в умовах воєнного стану не завжди вистачає часу та можливостей. Сьогодні кожен день, кожна година  може бути вирішальною для життя і здоров’я людини. Сутність соціальних послуг загалом полягає в тому, що вони надаються людям, які опинилися в біді і не можуть самостійно з цим впоратись. Шкода, у тому числі психологічна, матеріальна, фізична, що завдана війною, бойовими діями, тимчасовою окупацією, є одним із чинників, який негативно впливає на життя людини, сім’ї,  зокрема сім’ї з дітьми, тому сьогодні більшість наших громадян потребують допомоги. 

В рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Чуднівським міським головою Віталієм Войтком та директором Благодійного фонду «Карітас Бердичів УГКЦ» о.Романом Шкрібенцем  з   внутрішньо переміщеними особами  проводяться спільні просвітницькі заходи, спрямовані на підвищення рівня обізнаності громадян щодо соціального захисту, реалізації програм та проектів, здійснення соціального захисту та соціальної роботи. Внутрішньо переміщені особи,  які проживають на території громади  дуже задоволені  роботою хабу у м.Чуднів з надання гарячих обідів щосереди та щоп»ятниці. Такі проекти допомагають забезпечити безперебійність харчування і підтримки тих людей, які опинились у біді через агресію росії  та залишили свої домівки.

Центр надання соціальних послуг Чуднівської міської ради висловлює щиру вдячність колективу Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Бердичів Української греко-католицької церкви» за розвиток благодійності та відчутної підтримки внутрішньо переміщеним сім»ям, сім’ям, які перебувають в складних життєвих ситуаціях, людям з особливими потребами, особам похилого віку громади. З нагоди Всесвітнього  дня бідного, який відзначався 13 листопада - 235  жителі Чуднівської громади, особи похилого віку ,  особи з інвалідністю ,які отримують послугу «догляд вдома» отримали продуктові набори від Патріаршої фундації «Мудра справа».

  Дякуємо директору Благодійного фонду «Карітас Бердичів УГКЦ» о.Роману Шкрібенцю та о.Степану Вавричину за допомогу! Впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників.В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є! Ви постійно захищаєте інтереси простих громадян, відгукуєтесь на прохання, допомагаєте та підтримуєте  кожного. Надаючи допомогу,  Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість та надію .

  

Центр надання соціальних послуг

 Чуднівської міської ради

Фото без опису

 Фото без описуСеменюк Марія Кузьмівна

Фото без описуШатило Леонід Мартинович

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь