Чуднівська громада

Житомирська область

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Чуднові відбулось покладання квітів

Дата: 21.11.2022 14:44
Кількість переглядів: 731

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України, яке щороку відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану та приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців. Гаслом відзначення цього дня є «ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ».

Сьогодні, з нагоди  Дня гідності та свободи керівництво громади  хвилиною мовчання та покладанням  квітів до пам’ятного знаку «Борцям за єдність та незалежність України» вшанували  Героїв, які поринули у світ вічного спокою Небесною Сотнею, всіх, хто віддав і продовжує віддавати своє життя, боронячи рідну українську землю від ворога.

Учасники заходу пригадали історичне підґрунтя цього важливого державного свята – дві доленосні революції народної непокори 2004 і 2013 років. Наголосили на великій ціні, яку доводиться платити українцям за право вільно жити в своїй країні, за європейське майбутнє України.

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України, її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь