Чуднівська громада

Житомирська область

Підведено підсумки конкурсу авторської поезії «Поетична весна»

Дата: 27.03.2023 11:13
Кількість переглядів: 758

 Фото без опису

  У рамках відзначення Всесвітнього дня поезії відділом культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради започатковано конкурс авторської поезії «Поетична весна», який проходив з 9 по 21 березня 2023 року.

  Метою конкурсу є активізація творчого життя громади, пошук, виявлення і розкриття творчо обдарованих особистостей, розвиток літературних здібностей підлітків та молоді, формування почуття патріотизму громадян, прищеплення любові та поваги до рідного краю.

  Загалом свої авторські роботи представили 10 конкурсантів різної вікової категорії з Чуднівської громади. За умовами конкурсу обмежень щодо тематики поезії не було. Серед робіт була присутня як патріотка, так і лірика. Кожен представлений конкурсантами вірш особливий та зворушливий.

  За результатами голосування журі І-ше місце у конкурсі авторської поезії «Поетична весна» здобула Світлана Олексюк з с. Стовпів, почесне ІІ-ге місце – Тетяна Смоляк з с. Дідкувці та ІІІ-тє місце – Ігор Кучмій з Чуднова.

  24 березня у приміщенні міського будинку культури відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників конкурсу, під час якої переможці конкурсу декламували свої вірші, а також свої поетичні надбання представила директор Чуднівської міської бібліотеки Алла Роль.

  Під час заходу начальник відділу культури, молоді та спорту Людмила Кучмій вручила пам’ятні подарунки переможцям конкурсу. Крім того, було відзначено молодого учасника Олександра Лівковича, який свої поетичні рядки кладе на музику та наймолодшу конкурсантку Вікторію Передрій.

  Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вірш Світлани Олексюк (І-ше місце)

Фото без опису

Вірш Тетяни Смоляк (ІІ-ге місце)

Фото без опису

Вірш Ігоря Кучмія (ІІІ-тє місце)Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь