Чуднівська громада

Житомирська область

Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 15.05.2023 16:16
Кількість переглядів: 473

12 травня Чуднівську громаду  відвідали представники Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» з метою дослідження участі громадськості у процесах прийняття рішень органами місцевого самоврядування.

Захід відбувся за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірини Кухар, голови Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» Олександра Вознюка, представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», працівників Чуднівської міської ради та  представників громадськості.

Фото без описуВ ході фокус-групового дослідження було обговорено низку важливих питань: від основоположних програмних документів (національних стратегій) – до практичних можливостей залучення до прийняття рішень на місцевому рівні.

Фото без опису

Даний захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) тa щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису

Завдяки заходам проекту в подальшому планується залучити фахівців, які допоможуть адаптувати громадські простори в громаді під потреби маломобільних груп населення, покращити якість надання громадських послуг в тому числі вразливим категоріям населення, збільшити залученість таких категорій у життя громади та прийняття владних рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь