Чуднівська громада

Житомирська область

Поліцейські та рятувальники провели пізнавальні зустрічі у дитячих садочках

Дата: 22.05.2023 18:00
Кількість переглядів: 1185

В сучасному світі, безпека відіграє величезну роль у житті кожної дитини, саме тому неабияка увага приділяється організації заходів у закладах освіти, спрямованих на підвищення свідомості дітей.

Сьогодні, Ігор Нестеровський та Богдан Музичук  поліцейські офіцери Чуднівської територіальної громади Житомирського РУП  разом з працівниками ДСНС та співробітником ювенальної превенції Петрик Надією провели пізнавальні заняття для маленьких вихованців дитячих садочків міста Чуднів.

Фото без опису

Під час візиту діти познайомилися з правилами безпечного дорожнього руху. Досвідчені поліцейські навчали малюків визначати та розпізнавати дорожні знаки, надавали корисні поради щодо безпеки на вулицях та наголошували на важливості дотримання правил.

Зокрема, поліцейські продемонстрували дітям спеціальні засоби, які використовуються в їх повсякденній роботі. Малюки з захопленням роздивлялися офіцерські автомобілі та оглядали поліцейські форми. Також проведено бесіду про небезпеку вибухових пристроїв та навчання правильно реагувати у випадку їх знаходження. Маленькі вихованці мали змогу побачити, як швидко та ефективно реагують рятувальники у надзвичайних ситуаціях.

Фото без опису

Фото без опису

Організатори події відзначають, що важливо виховувати у дітей почуття відповідальності та здатність діяти розумно, навіть у непередбачуваних ситуаціях.

Такі ініціативи свідчать про позитивну співпрацю між поліцією, рятувальниками та громадою, яка спрямована на безпеку та добробуту наймолодших мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь