Чуднівська громада

Житомирська область

Робоча нарада з керівниками комунальних підприємств та старостами громади

Дата: 24.05.2023 13:30
Кількість переглядів: 1021

23-24 травня, відбулася робоча нарада міського голови Віталія Войтка зі старостами громади за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ірини Кухар, начальника Великокоровинецького селищного комунального підприємства "КАСКАД" Валерія Мислінського, директора Вакуленчуківського селищного комунального підприємства Миколи Глущенка та в.о. начальника комунального підприємства "Благоустрій" Лесі Опрелянської, що стала значним зосередженням на актуальних проблемах і кроком у вирішенні відповідних питань нашої громади.

Одним з головних питань, обговорених на нараді, було питання ремонту доріг у громаді. Учасники наради доклали максимум зусиль, щоб знайти ефективні рішення та визначити почерговість виконання робіт у старостинських округах, що дозволить забезпечити належний стан дорожньої мережі, що перебуває на власності громади та покращити безпеку транспортного руху у місті.

Хотілося би наголосити, що робоча нарада зі старостами - чудова платформа для обговорення проблем, які стосуються місцевої громади. Вона сприяє обміну думками та ідеями між представниками місцевого самоврядування та субʼєктами господарювання, що, в свою чергу, призводить до зміцнення співпраці, взаєморозуміння та пошуку оптимальних рішень.

Впевнені, що подальша така реалізація обговорених ідей та планів допоможе покращити якість життя мешканців нашої громади та забезпечити зручні та безпечні умови для їх повсякденного життя, а результати сьогоднішньої зустрічі вже стали кроком, які приведуть до позитивних змін.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь