Чуднівська громада

Житомирська область

Нарада щодо дотримання правил благоустрою у громаді

Дата: 24.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 209

22 травня міський голова Віталій Войтко провів нараду з представниками відповідальних структурних підрозділів Чуднівської міської ради та поліцейськими офіцерами громади   -  Ігорем  Нестеровським та Богданом Музичуком з метою розгляду актуальних питань, пов'язаних із забезпеченням благоустрою та дотриманням його правил на території міста та населених пунктів територіальної громади.

Одним із основних питань, яке обговорювалося – це  забезпечення постійного контролю за дотриманням правил благоустрою на території Чуднівської міської територіальної громади. Учасники наради обговорили проблему самовільного розміщення торговельних лотків, павільйонів, кіосків та зовнішньої реклами на об'єктах благоустрою, що порушує встановлені законодавством заборони. Було висловлено думку щодо необхідності посилення контролю та складання протоколів про адміністративні правопорушення на тих, хто порушує встановлені правила.

Також  розглянули питання поліпшення стану благоустрою на території громади. Учасники обговорили можливі заходи та проєкти, спрямовані на поліпшення інфраструктури, озеленення, відновлення дорожньої мережі та інші аспекти благоустрою.

Окрім того, було наголошено на важливості профілактики та запобігання правопорушень в сфері благоустрою. Під час наради було обговорено можливість організації спільних рейдів та перевірок стану благоустрою, що сприятиме попередженню порушень і забезпеченню відповідальності за їх вчинення.

Нарада була конструктивною і дала змогу всім учасникам обговорити проблеми та висловити свої пропозиції щодо поліпшення благоустрою в Чуднівській територіальній громаді. За результатами наради будуть прийняті конкретні рішення та вжиті заходи, спрямовані на покращення життя мешканців та стану міського середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь