Чуднівська громада

Житомирська область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ ЧУДНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.05.2023 09:28
Кількість переглядів: 333

    На виконання вимог чинного законодавства, Чуднівською міською радою прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Чуднівської міської територіальної громади (Рішення від 29.10.2021 року № 1434 зі змінами від 25.02-08.04.2022 року №1954).

    Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

    Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

    На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Пропозиції приймаються до 21.06.2023 р.

Пропозиції можна надавати:

- шляхом нанесення пропозицій на веб-карті за посиланням: https://arcg.is/1DuPnb ;

 (інструкція з користування: https://www.youtube.com/watch?v=VO9GSaIKlkg);

- електронною поштою на адресу: info@chudniv-miskrada.gov.ua;

- офіційними листами на адресу: вул. Героїв Майдану, буд. 104, м. Чуднів, Житомирська обл., 13201.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь