Чуднівська громада

Житомирська область

Пам'ять про загиблого героя живе!

Дата: 01.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 695

Україна знову доводить свою вдячність та визнання військовим, які невпинно захищають країну від зовнішньої агресії. Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено Рудзинського  Євгена Вікторовича. Державну нагороду вручили  дітям загиблого героя, Олександру та Аліні Рудзинським з села Тютюнники. Ця подія нагадує нам, що поки військові віддають своє життя захищаючи нас, наш обов'язок - берегти їхніх дітей та пам'ять про ціну перемоги.

Євген Рудзинський, старший солдат, віддав своє життя, захищаючи незалежність та майбутнє нашої країни.Орден "За мужність” III ступеня (посмертно)" - це найвища військова нагорода, яку можна отримати. Вона символізує величезний подвиг, сміливість та героїзм, який виявив загиблий воїн. Цей почесний знак нагадує всім нам про непереборну силу та незламну волю наших захисників, які встають на захист країни, боронячи наше майбутнє.

Ми пам'ятаємо, що діти загиблих героїв - це наша спільна відповідальність. Це нагадує нам про обов'язок зберігати пам'ять про героїчні вчинки тих, хто віддає своє життя заради нас. У наших руках - майбутнє цих дітей, і наш обов'язок - піклуватися про них та виховувати молоде покоління в дусі патріотизму, справедливості та любові до Батьківщини.

Нагадування про ціну перемоги - це заклик до всіх громадян України не забувати, що мир, волю та незалежність ми здобули кров'ю і жертвами.

Вічна пам’ять та низький уклін Герою України!

Герої не вмирають!

Слава Україні!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь