Чуднівська громада

Житомирська область

На Житомирщині стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту пам'яті Володимира Герговського

Дата: 09.06.2023 13:36
Кількість переглядів: 418

На Житомирщині стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту пам'яті Володимира Герговського, який зібрав пожежників-рятувальників з усієї області. Пожежно-прикладний спорт є невід'ємною складовою професії цих мужніх людей, які на щодень ризикують своїм життям, щоб рятувати людей та надавати допомогу в надзвичайних ситуаціях.

У змаганні взяло участь 22 команди, що налічували 132 учасники. Змагання складалося з п'яти етапів, кожен з яких вимагав від учасників великої фізичної підготовки та майстерності.

Першим етапом було подолання 100-метрової смуги з перешкодами, де найкращий результат показав Віталій Умінський з 19 ДПРЧ з м. Чуднів.

На другому етапі учасникам довелося підніматися по штурмовій драбині на 4 поверхи навчальної башти. Тут Віталій Умінський також продемонстрував високу майстерність і посів друге місце.

На третьому етапі учасникам довелося за допомогою висувної драбини швидко піднятись у вікно третього поверху навчальної башти. Третє місце в цьому етапі посіли Сергій Карпов та Тарас Олійник з м.Чуднів.

Четвертий етап полягав у подоланні пожежної естафети 4×100 метрів, де учасники змагалися в швидкості та точності. Вони мусили подолати спортивний будиночок, паркан, бігти по буму, на ходу з'єднувати пожежні рукави та гасити вогнегасником палаюче багаття.

Останнім етапом було бойове розгортання від пожежного автомобіля з влучанням струменем води у ціль.

Загальну перемогу на цих змаганнях отримала команда ГУ ДСНС у Житомирській області. Вона виявила високий рівень підготовки та командного духу, який дозволив їм вибороти перехідний кубок.

Хоча команді з Чуднова не вдалося посісти перше місце, вона все ж змогла проявити свою майстерність і зайняла четверту сходинку. Ці змагання стали важливою подією для пожежників-рятувальників Житомирщини, що дозволило їм продемонструвати свою витривалість, професіоналізм та вміння працювати в складних умовах.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь