Чуднівська громада

Житомирська область

USAID «ГОВЕРЛА» продовжує допомагати та реалізовувати свої проєкти на Житомирщині

Дата: 16.06.2023 13:06
Кількість переглядів: 468

Фото без опису     15 червня 2023 року представники Чуднівської міської ради взяли участь у зустрічі, щодо реалізації проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на Житомирщині, спрямованого на підтримку місцевого економічного розвитку 10 громад-партнерів.
     Попередньо, громади Житомирщини підписали меморандум про співпрацю з програмою USAID «ГОВЕРЛА». Організація "Сучасний Формат", очолювана Жанною Соловйовою, виконавчою директоркою, разом з експертами залученими до проекту, буде надавати допомогу громадам у створенні програм місцевого економічного розвитку, спрямованих на відновлення економіки, постраждалої від російського вторгнення. Таку підтримку отримає Чуднівська громада. 
     Основні цілі проекту включають: надання методичної, просвітницької та консультативної підтримки, проведення територіального аналізу місцевого економічного розвитку, організація навчальних заходів для представників органів місцевого самоврядування , швидке реагування на соціально-економічні труднощі та потреби громад у воєнний та післявоєнний період, тощо.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь