Чуднівська громада

Житомирська область

Для молоді Чуднівщини запрацював молодіжний простір «CHUDNIV HUB»

Дата: 16.06.2023 15:22
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

На базі Чуднівського міського будинку культури запрацював молодіжний простір для молоді. Відтепер у молоді є місце, де можна потусуватися, поспілкуватися з ровесниками та друзями і загалом корисно провести вільний час.  

Ідея створення такого простору була у пріоритеті відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради, але на жаль війна не дозволила здійснити усіх планів.

Все ж завдяки підтримці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, а також активній комунікації відділу з молоддю даний задум вдалося реалізувати. 

Нещодавно команда молодих людей Чуднова у складі Антона Свідана, Анастасії Варгалюк, Юрія Артемчука, Стаса Любара та Андрія Катюхи взяла участь у відборі програми UPshift, яку реалізовує громадська організація «Інститут Креативних Інновацій» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Спільно з ментором молоді люди написали проєкт та за підсумками відбору виграли грантові кошти у сумі 54 тис.грн. для облаштування молодіжного простору у Чуднові.

За спільним рішенням молодої команди та відділу культури, молоді та спорту місцем для облаштування було визначено один із кабінетів Чуднівського міського будинку культури. Де за кошти міського бюджету було проведено косметичний ремонт, а за виграні кошти було закуплено меблі, проектор, настільні ігри, кулер для води тощо.

У цьому куточку дозвілля можна і в інтернеті «посидіти», і в настільні ігри пограти, послухати сучасну музику, подивитися фільм або ж просто поспілкуватися з друзями.

Ми пишаємося нашою талановитою та активною молоддю, віримо у їхнє світле майбутнє та в нашу ПЕРЕМОГУ. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь