Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулося перше засідання робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Чуднівської громади

Дата: 07.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 697

     Сьогодні, 7 липня 2023 року, в приміщенні Чуднівської міської ради відбулось перше засідання робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Чуднівської міської територіальної громади, яке було організовано в рамках співпраці громади з проєктом USAID «ГОВЕРЛА».

Участь в робочій групі взяли експертки Проєкту USAID,  старости старостинських округів.

   До робочої групи, окрім працівників міської ради та депутатів, увійшли представники громадськості, бізнесу та соціальної сфери громади. Очолила робочу групу заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ірина Кухар

  Основною метою зустрічі було визначити зацікавлені сторони, сформувати мапи аналізу розвитку громади у різних сферах

   Комплексний план просторового розвитку території громади – це документ, який дає можливість перетворити бачення щодо майбутнього громади в інструмент управління її розвитком. Він вирішує у межах території усієї громади питання визначення функції території, забезпечення соціальною, транспортною та інженерною інфраструктурою, формування сприятливого середовища для жителів та створення умов для розвитку місцевого бізнесу і залучення інвестицій.

   «В процесі розроблення комплексного плану інвентаризуються ресурси громади, земельні, лісові, водні, надра, а це одна із передумов їх ефективного та раціонального використання. В результаті – розкриються нові можливості та потенціал громади, з’явиться можливість для економічного зростання та збільшення дохідної частини місцевого бюджету», - зазначила Ірина Кухар.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь