Чуднівська громада

Житомирська область

Запрошуємо чуднівчан та гостей міста долучатись до безкоштовних спортивних тренувань на локації проекту «Активні парки»

Дата: 27.07.2023 16:09
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

З 1 травня, в межах програми президента «Здорова Україна», на локації у Чуднові розпочався соціальний проект «Активні парки – локації здорової України». В ході реалізації проекту всі охочі мають можливість долучатись до безкоштовних тренувань, які проходять під наглядом кваліфікованого спеціаліста у сфері фізичної культури та спорту Юрія Артемчука.

  У Чуднові локацію для проведення спортивно-оздоровчої рухової активності для всіх охочих розташована на СК «Юність» за адресою: м.Чуднів, вул. Житомирська,16-а.
   Координатор проекту в Чуднівській громаді запрошує всіх охочих безкоштовно розпочати «будівництво» кращого себе, адже спорт та активний спосіб життя – це не лише запорука здоров’я, а й чудова можливість побороти стрес та покращити загальне самопочуття.

  Заняття відбувають тричі на тиждень. Графік проведення занять можна дізнатися на сторінках соціальних мереж:  Instagram та  Facebook.

  Основною метою соціального проекту є популяризація та організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, формування суспільства, об’єднаного ідеєю здорового та активного життя.

 

Відділ культури, молоді та спорту 

Чуднівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь