Чуднівська громада

Житомирська область

Міський голова Віталій Войтко взяв участь у робочій зустрічі з командою НСЗУ щодо реалізації державної програми «Доступні ліки»

Дата: 17.08.2023 16:10
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

15 серпня,  на Житомирщині працювала команда Національної служби здоров’я України на чолі з Наталією Гусак. Протягом дня вони  поспілкувалися з представниками ЗМІ та взяли участь у спільній нараді з керівниками громад Житомирщини.
     Чуднівську громаду представляв міський голова Віталій Войтко. Під час наради детально обговорили співпрацю медичних закладів області з НСЗУ, зокрема, в реалізації та розширенні державної програми реімбурсації «Доступні ліки». Зазначалося, що з початку 2023 року мешканцями Житомирської області погашено 295 564 е-рецепти, тобто 77,93%. Це середній показник по країні.
      Спільна мета державної програми полягає в тому, щоб кожен житель області мав можливість отримати весь перелік гарантованих державою послуг. Під час наради обговорили співпрацю медичних закладів області з НСЗУ.

Також, у пресцентрі Житомирської обласної військової адміністрації відбулася зустріч представників медіа Житомирщини з керівництвом Національної служби здоров’я України. Предметом обговорення стала реалізація та розширення державної програми реімбурсації «Доступні ліки».
Зазначалося, що у Житомирській області цьогоріч було виписано 379 тис. 269 електронних рецептів на «Доступні ліки». За цим показником Житомирщина займає середню позицію серед інших регіонів України.

«Важливо, щоб кожен українець, який потребує ліків за програмою реімбурсації, знав про таку можливість та міг отримати ліки недалеко від дому», —  зазначила Голова НСЗУ Наталія Гусак.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь