Чуднівська громада

Житомирська область

ГО «Маріупольська Спілка Молоді»

Дата: 22.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 157

Фото без описуГромадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.

3 2006 року команда організації допомагає молоді та жінкам в забезпеченні економічної сталості, у тому числі через посилення їх участі на ринку праці.

3 2014 року організація долучилась до програм реагування на військове вторгнення рф в Україну, надаючи підтримку ВПО, в тому числі через посилення спроможностей у зайнятості та самозайнятості. Так, у 2021 році наша організація вже мала успішний досвід проведення онлайн ярмарка вакансій для молоді Донецької та Луганської областей. Наразі, у межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” ми проводимо підготовку до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00.

Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців всієї країни з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

Захід складається з двох частин:

Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії до 10 хвилин).

Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Ми надамо список потенційних претендентів на проходження співбесіди HRспеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур. Впродовж реалізації проєкту ми будемо висвітлювати новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook. Задля розширення можливостей працевлаштування молодих людей та мешканців Чернігівської області, просимо Вас про партнерську підтримку та сприянню організації заходу. Запрошенні на захід: молоді люди, у віці 16-35 років, та люди старшого та поважного віку. 

Реєстрація на участь в онлайн заході "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" (30 серпня 2023 року, з 11:00 до 14:00)

https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь