Чуднівська громада

Житомирська область

Перевірка за місцем виконання громадських робіт

Дата: 22.08.2023 11:36
Кількість переглядів: 165

Громадські роботи є дієвою альтернативою позбавлення волі, яка, на сьогоднішній день, використовується з метою перевиховання засуджених та допомагає зробити суспільство більш безпечним.

Зазначений вид роботи полягає у виконанні засудженими (порушниками) у вільний від основної роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування. Контроль за виконанням покарання у виді громадських робіт покладається на уповноважений орган з питань пробації.

Так, 22.08.2023 року начальником Житомирського районного сектору № 10 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Наталею Микульською здійснено контрольну перевірку виконання покарання у виді громадських робіт у Красногірському старостинському окрузі Чуднівської міської ради. 

В ході перевірки встановлено, що для суб’єктів пробації, які відбувають громадські роботи створені належні умови для відбування покарання, вони забезпечені необхідним інвентарем, відповідальна особа старостинського округу чітко стежить за засудженими та веде облік відпрацьованих годин, контролюють дотримання правил техніки безпеки. Відбуваючи громадські роботи, людина, задумується про вчинені свої протиправні дії, що дає позитивний результат та вплив на її поведінку у майбутньому.

Також із суб’єктами пробації проведено профілактичну бесіду щодо запобігання вчинення нових адміністративних та кримінальних правопорушень та нагадано про відповідальність за невиконання порядку та умов відбування покарання.

 

Наталія МИКУЛЬСЬКА

Начальник Житомирського районного сектору №10

філії Державної установи “Центр пробації” у Житомирській області

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь