Чуднівська громада

Житомирська область

В рамках Тижня громадянського суспільства проведено нараду-круглий стіл правоохоронців та місцевого самоврядування

Дата: 14.09.2023 14:12
Кількість переглядів: 566

У період з 11 по 17 вересня в Україні триває перший у своєму роді Тиждень громадянського суспільства. Ініціатива проведення цього заходу належить Міністерству культури та інформаційної політики, і вона є частиною реалізації Стратегії розвитку громадянського суспільства. Ця ідея виникла після консультацій з організаціями громадянського суспільства та стала важливим кроком у зміцненні активної громадянської участі.
У рамках Тижня відбуваються численні заходи, форуми, конференції та зустрічі, спрямовані на сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. 

Сьогодні, 14 вересня, відбулася нарада-круглий стіл у приміщенні Чуднівської міської ради, організована місцевими правоохоронцями в рамках Тижня громадянського суспільства. В заході взяли участь міський голова Віталій Войтко, поліцейські офіцери громади - Богдан Музичук та Ігор Нестеровський, а також представники апарату міської ради та виконавчих органів. 
Офіцери громади активно обговорювали питання різних видів шахрайства, які є актуальними у міському середовищі. Вони надавали важливі поради і рекомендації щодо того, як уникнути попадання на "гачок" телефонних шахраїв. Зокрема, вони наголосили на важливості перевірки ідентифікації особи, яка звертається до вас по телефону, а також підкреслили, що ніколи не слід надавати особисту чи фінансову інформацію невідомим або підозрілим особам.
Також відзначили, що активна участь громадянського суспільства є необхідною для створення розвиненої та безпечної громади. Зокрема, робота з молодими сім'ями та сім'ями з дітьми має важливе значення для розвитку спільності. 

Впевнені, що перемога України вже близько, а за нею – її розквіт і розвиток! Зокрема і розвиток громадянського суспільства країни, адже громадянське суспільство – це сфера самореалізації об’єднань ВІЛЬНИХ громадян!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь