Чуднівська громада

Житомирська область

У Всесвітній день туризму працівники відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради організували екскурсію пам’ятними місцями громади для молоді

Дата: 28.09.2023 16:22
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

 Вчора, 27 вересня, з нагоди Всесвітнього дня туризму працівниками відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради організовано та проведено екскурсію для молоді пам’ятними місцями нашої громади.

Адже і наша Чуднівська громада має свою історію, свою культурну спадщину та історичні місця, які можуть приваблювати туристів.

Екскурсія мала історико-культурний характер, начальник відділу культури, молоді та спорту Людмила Кучмій розповіла учасникам заходу про історичні місця та пов’язані з ними події.

Екскурсію відвідали біля 20 чоловік, серед яких і вимушено переміщені особи.

Відповідно до розробленого туристичного маршруту учасники екскурсії побували у маєтку Терещенків у селі Турчинівка, який є пам’яткою архітектури національного значення, оглянули пам’ятку архітектури місцевого значення Церкву Святого Воскресіння Христового у селі П’ятка, побували на скорботному місці у Рижеві, де 1943 році було живцем спалено 33 мирних жителі, біля пам’ятного знаку «Чуднівська битва 1660 року» в урочищі Шабелянка. Також відвідали Францискальний костел знайдення Хреста Господнього у м.Чуднів, де познайомилися та поспілкувалися з настоятелем.

Це ще далеко не всі історичні місця нашої громади, тому такі туристичні подорожі нашою громадою будуть проводитися ще. 

Кожен з нас повинен знати історію свого народу, свого рідного краю. Освічена людина завжди розуміє, що без минулого немає майбутнього, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь