Чуднівська громада

Житомирська область

У Житомирі проведуть навчання для бізнесу щодо роботи в системі закупівель ProZorro за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини

Дата: 20.10.2023 15:27
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу Житомира та області на тренінг щодо роботи в системі публічних закупівель ProZorro. Навчання будуть офлайн у Житомирі 28-29 жовтня у рамках проєкту «Спроможний бізнес – спроможна країна» за підтримки EU4Business.

Щоденно державні замовники розміщують в системі тисячі тендерів, взяти участь в яких може будь-який представник бізнесу. Для участі у державних закупівлях Прозоро необхідно пройти реєстрацію в якості замовника або постачальника. Усі деталі участі у тендерах розберемо на офлайн тренінгу.

 

«Тренінг буде корисним для усіх підприємців, які цікавляться роботою в системі закупівель ProZorro. Експерт розповість про реєстрацію в системі, подачу пропозицій, участь у тендерах та поділиться власним практичним досвідом участі у публічних закупівлях. Розберемо складові успіху у системі тендерів: знання та навички для здійснення ефективних закупівель та результативних продажів», – розповідає організатор навчань для бізнесу, голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Для отримання детальної інформації, реєструйтесь за посиланням: http://bit.ly/45xRNrz

 

Навчання проводитиме запрошений експерт в закупівлях Роман Сидорук, який поділиться власним досвідом та надасть інформацію про:

  • реєстрацію в системі;

  • особливості подачі пропозицій;

  • участь у тендерах та функціонування системи закупівель ProZorro;

  • Як на практиці застосувати систему «Прозоро»?;

  • Як провести торги і бути впевненими, що все зроблено на вищому рівні?

 

Будь ласка, перед реєстрацією впевніться, що ваша компанія відповідає критеріям відбору:

 

  • зареєстрована, у встановленому законом порядку, як фізична чи юридична особа;

  • в компанії зареєстровано від 1 до 250 працівників.

 

Реєстрація триває до 26 жовтня 2023 року

 

Кожен зареєстрований учасник напередодні тренінгів отримає запрошення-нагадування та програму заходів. Проте зверніть увагу, що кількість місць обмежена. Навчання проходитимуть офлайн у Житомирі.  Учасники матимуть змогу спілкуватися з експертами та дізнаються, як краще діяти для забезпечення сталого розвитку свого бізнесу.

 

Довідкова інформація: Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

 

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь