Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулася зустріч із представниками поліції

Дата: 10.11.2023 15:07
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

10 листопада у приміщенні Чуднівської міської ради відбулася зустріч з представниками управління головної інспекції, керівництва відділення поліції № 5 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області з керівництвом Чуднівської територіальної громади.

Мета зустрічі – налагодити діалог та тісну співпрацю між правоохоронцями, керівництвом та жителями громади задля поліпшення забезпечення публічної безпеки і порядку, обговорення проблемних питань, які виникають у взаємовідносинах з поліцією, обговорено пропозиції щодо поліпшення співпраці.

Так, на зустрічі було порушено та обговорено чимало важливих питань вирішення яких у компетенції поліцейських. Крім того, звернута увага на орієнтованість поліції на максимальну співпрацю з населенням, яке, завдяки своїй громадянській позиції та соціальній активності, зможе підвищити ефективність надання поліцейських послуг. Обговорено перспективи посилення профілактичних заходів зі сторони поліції під час комендантської години та використання мототранспорту неповнолітніми особами та відповідні наслідки за порушення ПДР, стан дорожнього покриття в громаді та дотримання швидкості задля уникнення аварійних ситуацій. Обговорено проблемні питання та співпрацю з соціальними службами.

 

У засіданні взяли участь
- Начальник управління головної інспекції ГУНП в Житомирській області полковник поліції Віктор ДАНЬКО.
- Заступник начальника управління - начальник відділу підтримки управління головної інспекції ГУНП в Житомирській області майор поліції Віталій ШИМАНСЬКИЙ.
- Т.в.о. начальника відділення поліції №5 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області підполковник поліції Віталій КНЯГНИЦЬКИЙ.
- Заступник начальника відділення поліції з превентивної діяльності відділення поліції №5 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області капітан поліції Ярослав МІРЕЦЬКИЙ.
- Начальник сектору превенції відділення поліції №5 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області капітан поліції Володимир ЗАБРОЦЬКИЙ.
- В.о нач.служби у справах дітей Марина ТКАЧУК.
- Начальник відділу праці, соціального захисту населення та охорони здоров'я Тетяна МАЛАХІВСЬКА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь