Чуднівська громада

Житомирська область

Не словом, а ділом: щира подяка за допомогу в такий складний для нашої країни час

Дата: 07.12.2023 11:11
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Майже цілий рік усі ми, як дорослі, так і малята, з нетерпінням очікуємо на зимові свята. Особливо радіють діти приходу Святого Миколая, який кладе їм під подушку «винагороди» за їхню слухняність та працьовитість. Тому протягом року вони намагаються бути саме такими: не лінивими, доброзичливими, старанними, а дорослі беруть на себе частину обов’язків Святого Миколая.

До вихованців Бабушківського ЗДО завітали співзасновники ТОВ «ЕДЕМ-СК» Карпінець Ярослав Андрійович та Піщулін Андрій Валентинович, а також їх команда з подарунками для вихованців. Радощам не було меж, адже саме вони створили для діток комфортні та безпечні умови (зробили капітальний ремонт туалетної кімнати, ремонт протирадіаційного укриття, пральну машину автомат, солодощі для дошкільнят).

Колектив Бабушківського закладу дошкільної освіти, батьки, вихованці сердечно дякували співзасновникам ТОВ «ЕДЕМ-СК» за доброту і милосердя. Допомога, надана ними, послужила на благо: допомогла дітям відчути турботу і увагу.

«Я щиро дякую Вам за своєчасну та необхідну допомогу в такий складний і не простий час, за те, що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – створення комфортних і безпечних умов для дошкільників. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!», - зазначив Володимир Кривоцюк, начальник відділу освіти Чуднівської міської ради.

«Завдяки Вашій спонсорській допомозі значно покращилася якість життя наших дітей. Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку», - зауважила Кротюк Віра Борисівна, староста Бабушківського старостинського округу.

Сподіваємося на подальшу співпрацю і взаєморозуміння.
Напередодні Нового року хочеться ще раз висловити нашу вдячність і побажати Вам здоров’я і щастя, успіхів у всьому! Нехай Ваші сили і енергія тільки приростають, всі Ваші ідеї реалізуються!

 

Директор Бабушківського ЗДО
Петрик Руслана



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь