Чуднівська громада

Житомирська область

У Резиденції Святого Миколая у Чуднівському міському будинку культури відбувся благодійний захід для дітей пільгових категорій

Дата: 07.12.2023 15:37
Кількість переглядів: 142

Фото без опису У середу, 6 грудня, у Резиденції Святого Миколая у Чуднівському міському будинку культури відбувся благодійний захід.

 До організації та проведення благодійного заходу долучилися працівники відділу культури, молоді та спорту міської ради, міського будинку культури, Чуднівського будинку дитячої та юнацької творчості та служби у справах дітей Чуднівської міськради.

До участі в новорічно-казковому театралізованому дійстві запросили дітей, батьки яких загинули в АТО/ООС та під час російсько-української війни, дітей-сиріт позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних родин, а також із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Загалом на території Чуднівської громади проживає понад сто сорок дітей пільгових категорій. Усі вони потребують постійної турботи та особливої уваги. Для того, щоб підтримати їх у цей нелегкий воєнний час та відвернути від негативних емоцій, наші аматори сцени влаштували свято.

На початку заходу представник 3-го відділу Житомирського територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручив дітям Рудзинським Олександру та Аліні загиблого захисника Євгена Рудзинського з с. Тютюнники медаль «За заслуги перед Прикарпаттям».

Після чого для дітей розпочалось новорічно-розважальне дійство, у якому виступали учасники вокального та хореографічного гуртків, аматори міського будинку культури, хореографічний колектив Чуднівської школи мистецтв.    

Присутні на урочистостях задоволені цікавою, веселою, енергійною програмою та позитивними емоціями, які отримали під час святкового дійства.

 Всі учасники заходу отримали солодкі призи від Святого Миколая та подарунки від Чуднівської міської ради

 Гості мали змогу сфотографуватися біля новорічної фотозони.

 

Відділ культури, молоді та спорту 
Чуднівської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь