Чуднівська громада

Житомирська область

Працівники закладів культури Чуднівської громади протягом місяця проводили благодійну мистецьку акцію «Заспіваємо коляду – підтримаємо ЗСУ», зібравши на потреби ЗСУ 135 тис.грн.

Дата: 25.01.2024 15:42
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

 Доброчинна акція стартувала напередодні Різдва ще в грудні минулого року і тривала до Водохреща. Зараз, як ніколи, важливо пам’ятати про наші українські традиції. Колядка, щедрівка, віншування несуть у собі велику магічну дію, бо цьогорічні новорічно-різдвяні свята не такі як зазвичай, адже всі ми просимо в Бога здійснення спільного бажання – Перемоги, миру, процвітання для нашої рідної землі та для всіх українців. Саме тому і було вирішено провести цю благодійну коляду на підтримку наших воїнів.

Для збору коштів на потреби ЗСУ в одних населених пунктах громади влаштували благодійні концерти, а в інших – організували різдвяні вертепи та групи щедрувальників, учасники яких колядували й щедрували на вулицях, ринках, у трудових колективах та домівках жителів громади.

Працівники міських та сільських клубних та бібліотечних закладів культури, діти та молодь, церковні громади об’єдналися всі разом, щоб допомогти тим, хто ризикує своїм життям заради нашого миру та безпеки. Окрім благодійних концертних програм, ярмарок, у кожному старостинському окрузі лунала коляда, як то кажуть  «від хати до хати»…Завдячуючи неймовірній активній участі жителів Чуднівщини, вдалося зібрати понад 135 тис.грн.

Ці кошти були передані захисникам, відповідно до їхніх запитів, а саме: для закупівлі дронів - камікадзе, амуніції, ліків, парафіну для виготовлення окопних свічок, тощо.

Допомога надійшла до 28 - ОМБР, 95 - ОМБР, 72 - ОМБР «Чорні Запорожці», 115 – ОМБР… Загалом протягом 2023 року під час проведення культурно-мистецьких благодійних заходів  було зібрано більше 200 тис.грн.

      Дякуємо нашим воїнам, нашим ЗСУ, за наш спокій, за можливість святкувати величне Різдво Христове, за те, що ми мали можливість колядувати та щедрувати.

   А ще дякуємо всім тим, хто долучився до благодійної акції та у такий спосіб проявив свою небайдужість, жертовність та патріотизм.

   Продовжуймо донатити, допомагати та творити добро разом!

 

Відділ культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь