Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась чергова сесія міської ради

Дата: 31.01.2024 16:20
Кількість переглядів: 504

Фото без опису 31 січня під керівництвом Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулась 34-а сесія 8-го скликання міської ради.

У залі засідань були присутні 18 депутатів  із 26.  Також у роботі сесії взяв участь депутат обласної ради Ігор Лукашенко.

 

На сесії були відсутні депутати: 
Вітюк Олександр
Домашенко Павло
Заплетнюк Петро
Мартинов Анатолій – мобілізований
Прус Петро
Романенко Галина
Шатило Андрій
Шпита Юрій

До порядку денного сесії було включено 83 питання, які напередодні були опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій, зокрема про:

 

  1. Про внесення змін до бюджету Чуднівської міської територіальної громади на 2024 рік.

  2. Про розгляд звернення гр. Талька Л.В. щодо внесення змін до рішення 30 сесії 8-го скликання від 24.10.2023 р. № 2587 «Про передачу в користування на умовах оренди землі в комплексі з розташованими на них водними об’єктами та встановлення орендної плати гр. Тальку Л.В.»

  3. Про розгляд звернення гр. Цапуна Ю.А. щодо внесення змін до рішення 30 сесії 8-го скликання від 24.10.2023 р. № 2551 «Про надання дозволу на викуп земельної ділянки, що перебуває у користуванні гр. Цапуна Ю.А.»

  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1380 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Багулі Марії Василівні і розташована в с. Будичани, вул. Шевченка  № 18 Житомирського району, Житомирської області.

  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), загальною площею 0,0700 га, яка надається гр. Березюк Ірині Петрівні і розташована в м. Чуднів, вул. Соборна  № 90 Житомирського району, Житомирської області.

  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2806 га (для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) - 0,1500 га;  для ведення особистого селянського господарства (01.03.) – 0,1306 га) які надаються гр. Вакуленчику Віталію Тимофійовичу і розташовані в смт. Великі Коровинці: ділянка №1; ділянка №2 – вул. Бердичівська №72 на території Великокоровинецької селищної ради Чуднівського району Житомирської області.

  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1650 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Вітюк Ніні Іванівні і розташована в с. Будичани, вул. Бричника  № 11 Житомирського району, Житомирської області.

  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Гаврилюк Тетяні Андріївні і розташована в с. Будичани, вул. Гайового Віктора  № 7 Житомирського району, Житомирської області.

  9. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гензель Віри Григорівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Перемоги, 13 в межах с. Красноволиця Житомирського району, Житомирської області.

  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка надається гр. Говорун Тамарі Борисівні і розташована в с. Дідківці, вул. Івана Франка №9, Житомирського району, Житомирської області.

  11. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гребенюк Тамари Анатоліївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Зарічна, 39 в межах с. Дриглів, Житомирського району, Житомирської області.

  12. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гуменюк Ольги Мефодіївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по провулку Лісовий, 6 в межах с. Стовпів, Житомирського району, Житомирської області.

  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Данилюк Наталії Іванівні і розташована в с. Будичани, вул. Саківська № 101 Житомирського району, Житомирської області.

  14. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Демченка Віталія Івановича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по ІІ провулку Лінійний, 5 в межах с. Стовпів Житомирського району, Житомирської області.

  15. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Демченко Людмили Василівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Солом’яна гора, 41 в межах м. Чуднів, Житомирського району, Житомирської області.

  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Денисовій Людмилі Сергіївні і розташована в смт. Великі Коровинці, вул. Травнева №22, Житомирського району, Житомирської області.

  17. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Діденко Ади Віталіївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Космонавтів, 26 в межах м. Чуднів, Житомирського району, Житомирської області.

  18. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Донець Раїси Федорівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Красногірська, 4 в межах с. Красносілка, Житомирського району, Житомирської області.

  19. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0740 га (для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.)), яка надається гр. Дорошенку Миколі Сергійовичу і розташована в смт. Великі Коровинці, вул. Українська №32 Житомирського (Чуднівського) району Житомирської області.

  20. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іщука Павла Семеновича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Польова, 9 в межах с. Пилипівка, Житомирського району Житомирської області. 

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8582 га:  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) – 0,2500 га (ділянка №1); для  ведення особистого селянського господарства (01.03.) – 0,6082 га (ділянка №2 – 0,1455 га; ділянка №3 – 0,1427 га; ділянка №4 – 0,2000 га; ділянка №5 – 0,1200 га) які надаються гр. Каленчуку Леоніду Івановичу та розташовані: ділянка №1, 2 – с. Красносілка, вул. Миру №63; ділянка №3 – с. Красносілка, урочище «Шура»; ділянка №4 – с. Красносілка, урочище «За кладовищем»; ділянка №5 – с. Красносілка, вул. Миру Житомирського району Житомирської області.

  22. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Кальчук Ніни Вячеславівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Травнева, 10 в межах смт. Великі Коровинці Житомирського району, Житомирської області.

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Каплюк Аллі Олексіївні і розташована в с. Будичани, вул. Шевченка №12 Житомирського району, Житомирської області.

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 гр. Катюхи Ігоря Миколайовича  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) Житомирська область, Чуднівський район, Чуднівська міська територіальна громада, с. Дубище, вул. Зелена, 20. 

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.)  загальною площею 0,1000 га яка надається гр. Климику Віктору Степановичу і розташована в м. Чуднів, вул. Івана Рудніцького №52 Житомирського району Житомирської області.

  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га. гр. Корнійчук Лариси Борисівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, с. Довбиші, вул. Миру, 8. 

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Криковлюку Леоніду Степановичу та  гр. Криковлюку Миколі Степановичу  і розташована в с. Будичани, вул. Бричника №37 Житомирського району Житомирської області. 

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1615 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Крилову Юрію Васильовичу с. П’ятка, вул. Чуднівська, 1 А, Житомирський район, Житомирська область.

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0479 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Криловій Галині Іванівні с. П’ятка, вул. Чуднівська, 1, Житомирський район, Житомирська область.

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, яка надається гр. Левик Світлані Володимирівні  і розташована в с. Короченки, вул. Садова №26 Житомирського району, Житомирської області.

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), загальною площею 0,1500 га яка надається гр. Лукашенку Костянтину Тихоновичу і розташована в смт. Великі Коровинці, вул. П’ятецька №42А Житомирського району Житомирської області. 

  32. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Майчука Миколи Степановича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Садова, 8 в межах с. Дубище, Житомирського району, Житомирської області.

  33. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Макарця Леоніда Павловича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Молодіжна, 34 в межах с. Красносілка,  Житомирського району, Житомирської області.

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га. гр. Малюк Наталії Петрівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01.) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, м. Чуднів, вул. Затишна,19А.

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Мельник Валентині Григорівні  і розташована в с. Будичани, вул. Саківська №84 Житомирського району, Житомирської області.

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) яка надається гр. Мельнику Миколі Пилиповичу  і розташована в с. Будичани, вул. Саківська №86 Житомирського району, Житомирської області.

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), загальною площею 0,1500 га, яка надається гр. Молозіній Наталії Борисівні і розташована в смт. Великі Коровинці, вул. Франка Івана № 8 Житомирського району, Житомирської області.

  38. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мороз Алли Василівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Вакуленчука, 18 в межах с. Малі Коровинці, Житомирського району, Житомирської області.

  39. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Опрелянської Раїси Іванівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Рильського, 17 в межах м. Чуднів Житомирського району, Житомирської області.

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0131 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Осадчук Марії Петрівні м. Чуднів, провулок Калиновий, 5, Житомирський район, Житомирська область.

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), загальною площею 0,1000 га, яка надається гр. Пащенко Інні Миколаївні і розташована в м. Чуднів, вул. Солом’яна Гора №17 Житомирського району, Житомирської області.

  42. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Петренка Володимира Петровича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Залізнична, 26 в межах с. Бабушки, Житомирського району, Житомирської області.

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га. гр. Погорецького Сергія Антоновича, гр. Погорецької Тетяни Василівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, м. Чуднів, вул. Івана Франка, 44.

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Похилюку Василю Степановичу с. Дідківці, вул. Лесі Українки, 42, Житомирський район, Житомирська область.

  45. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прокопчука Сергія Андрійовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Садова, 6 в межах с. Турчинівка, Житомирського району, Житомирської області.

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Ребренюк  Наталії  Петрівні с. Стовпів, вул. Лінійна, 2, Житомирський район, Житомирська область.

  47. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Савчук Зінаїди Володимирівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по провулку Каштановий, 11 в межах смт. Великі Коровинці, Житомирського району, Житомирської області.

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Синькевич Тамілі Анатоліївні і розташована в с. Будичани, вул. Миру № 45 Житомирського району, Житомирської області.

  49. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сколуб Віри Зіновіївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Степова, 20 в межах с. Городище, Житомирського району, Житомирської області.

  50. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Соляра Миколи Тодосійовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Шевченка, 104 в межах с. Стовпів, Житомирського району, Житомирської області.

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8463 га в тому числі для: - для обслуговування житлового будинку площею 0,2500 га -  ведення особистого селянського господарства площею 0,5963 га розташованих в с. Княжин, діл. №1 – 0,2500 га, вул. Завітна, 3; діл. №2 – 0,3654 га, вул. Завітна, 3; діл. №3 – 0,0546 га, вул. Завітна; діл. №4 – 0,1763 га, вул. Поліська Чуднівського району Житомирської області.

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Стельниковича Владислава Івановича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею – 0,1648 га. за адресою: с. П’ятка, вул. Жданівського, 8, Житомирського району, Житомирської області.

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Сторожук Марії Вікторівні і розташована в с. Будичани, вул. Переселенці 2 № 1 Житомирського району, Житомирської області.

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,5 га. гр. Химичука Миколи Володимировича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (02.01 та 01.03) Житомирська область,  Чуднівський район, Чуднівська міська територіальна громада, с. Будичани, вул. Саківська, 125 та урочище «Хутір».

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), загальною площею 0,2500 га яка надається гр. Хитрич Яніні Іванівні і розташована в с. Княжин, вул. Демчука № 41 Житомирського району, Житомирської області.

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Хімічук Тетяні Миколаївні і розташована в с. Будичани, вул. Переселенці 1 № 6 Житомирського району, Житомирської області.

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0900 га, для будівництва та обслуговування  житлового будинку, яка надається гр. Чуян Валентині Дмитрівні і розташована в с. Дідківці, вул. Івана Франка №21 Житомирського району Житомирської області.

  58. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яцюка Івана Купріяновича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Короткевича, 6 в межах с. Тютюнники, Житомирського району, Житомирської області.

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Чуднівської міської ради Житомирського району Житомирської області. для рибогосподарських  потреб (код КВЦПЗ – 10.07) які розташовані за адресою: Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська рада.

  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення (проектні дороги) на території Чуднівської міської ради Житомирського району Житомирської області. (Красногірський старостинський округ).

  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) загальною площею 13,7137 га. з подальшою передачею в оренду ТОВ «Дружба 2020» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01.) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, за межами населених пунктів.

  62. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, що розробляється з метою поновлення договору оренди Пічкарьовій Наталії Олександрівні, площею 1,2623 га., кадастровий номер: 1825886800:02:000:0008, для рибогосподарських потреб (10.07),  на території Чуднівської міської ради, Житомирського району, Житомирської області.

  63. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0400 га ТОВ «лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (13.01) на території с. Дриглів Житомирського району Житомирської області.

  64. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0300 га ТОВ «лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (13.01) на території с. Красносілка Житомирського району Житомирської області. 

  65. Про виконання рішення Житомирського окружного адміністративного суду від 02.08.2023 року справа № 240/6707/21.

  66. Про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій  ТОВ «лайфселл»  в межах с. Карвинівка.

  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Антонюк О.О.

  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 2,0571 га (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) ділянка – 2,0571 га рілля), на замовлення гр. Слідзевської Зої Іванівни (2/3 частки) гр. Качанюк Петра Павловича (1/3 частки) та розташованої на території П’ятківського старостинського округу Житомирського району Житомирської області. 

  69. Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) власнику земельної частки паю гр. Ковальчук Л.А.

  70. Про продаж земельної ділянки, сільськогосподарського призначення, для ведення фермерського господарства що перебуває у постійному користуванні гр. Ляшука В.К.

  71. Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «Дружба 2020».

  72. Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «АР Любар».

  73. Про передачу в користування на умовах оренди  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  гр. Мовсесяну А.А.

  74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва кадастровий номер 182588400:03:000:0860.

  75. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «лайфселл» в с. Дриглів.

  76. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «лайфселл» в с. Красносілка.

  77. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в с. Грем’яче.

  78. Про розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Житомирська в м. Чуднів, Житомирської області.

  79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури кадастровий номер 1825855100:01:002:0196.

  80. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2023 року №2607 “Про затвердження ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Чуднівської міської територіальної громади на 2024-2027 роки”.

  81.  Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Красногірської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області.

  82. Про погодження КНП «ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ» отримання кредиту та укладання договорів на здійснення капітального ремонту стаціонарного корпусу КНП «ЧУДНІВСЬКА ЛІКАРНЯ» по вул. Житомирська, буд.15, місто Чуднів Житомирської області.

  83. РІЗНЕ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь