Чуднівська громада

Житомирська область

Відбувся завершальний етап запланованих громадських слухань

Дата: 08.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 190

Фото без опису06.02.2024 відбувся завершальний етап  запланованих громадських слухань, збір пропозицій та зауважень, які тривали з  05.01.2024 року та до 05.02.2024 року.

Міський голова Віталій Войтко звернувся до учасників громадського обговорення з вітальним словом та побажав плідної праці.

На засіданні відбулась презентація проєкту Стратегії розвитку Чуднівської міської територіальної громади на період до 2027 року,

         Плану заходів на 2024–2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Чуднівської міської територіальної громади на період до 2027 року

Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Чуднівської міської територіальної громади на період до 2027 року та плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

         В ході засідання проведено обговорення зауважень та пропозицій, які надійшли під час проведення процедури громадського обговорення.

Додатково проведено обговорення пропозицій до проєктних ідей Плану заходів на 2024–2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Чуднівської міської територіальної громади на період до 2027 року.

В результаті проведеної роботи Чуднівська міська територіальна громада матиме документ державного планування на період дії до 2027 року у якому визначено чіткий план дій, щодо реалізації проєктів, які були сформовані в результаті довготривалої роботи у Плані заходів на 2024–2027 роки з реалізації Стратегії.

Підсумки обговорення та обсяги успішно проведеної роботи, врахування спільних інтересів і бачення сталого розвитку громади підвели Сергій Гаращук-керівник Житомирського регіонального офісу проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та Юрій Вдовенко - консультант з стратегічного планування соціально-економічного розвитку територіальних громад Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Ірина Кухар висловила вдячність учасникам робочої групи за активну участь у процесі стратегічного планування,експертам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», ГО «ЕНДШПІЛЬ» за консультаційну підтримку і всім хто долучився.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь