Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівська громада отримала чергову партію допомоги в рамках проєкту USAID "ГОВЕРЛА"

Дата: 16.02.2024 16:28
Кількість переглядів: 197

   15 лютого 2024 року,  для комунального підприємства Чуднівської громади, яка продовжує співпрацю з USAID були завезені комплектуючі для техніки.

Проєкт USAID  «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування «ГОВЕРЛА» спрямований  допомогти українцям покращити якість повсякденного життя, а відповідним державним підприємствам та установам ефективно надавати послуги жителям громади.

Міський голова Віталій Войтко, під час огляду комплектуючих, підкреслив, що додаткове обладнання було отримане в рамках співпраці з проєктом "ГОВЕРЛА" для вже наявної техніки. В даному випадку це ямобур та комплектуючі до нього, відвал та ківш для прибирання снігу, ківш планувальний, гідравлічний молот. Це обладнання збільшить функціональні можливості роботи даної техніки.

Комплектуючих для техніки комунального підприємства завезено на суму майже шістсот тисяч гривень.

Дякуємо проєкту «ГОВЕРЛА» / проєкт USAID в Україні за підтримку громади та надану допомогу впродовж усього часу партнерства!

      

Довідково.

Чуднівська міська рада за результатом відбору партнерських громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» була обрана в числі 10 територіальних громадах від Житомирської області.

Проєкт «ГОВЕРЛА» – це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Проєкт зосереджений на впровадженні та сприянні інституалізації ефективної системи децентралізованого самоврядування в Україні, працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад та територій України, Верховною Радою України, а також із іншими проєктами, які фінансуються USAID, та донорами задля надання відповідної та своєчасної технічної допомоги.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь