Чуднівська громада

Житомирська область

Оголошення конкурсної комісії про конкурс на посади членів наглядової ради (серед представників громадськості) КНП «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області

Дата: 31.03.2024 19:04
Кількість переглядів: 383

  Фото без опису  Комунальне некомерційне підприємства «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області (далі – КНП «Чуднівська лікарня»), що знаходиться за адресою 13201 м.Чуднів вулиця Житомирська, 15.

     Основним видом діяльності КНП «Чуднівська лікарня» є діяльність лікарняних закладів (основний), роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціальних магазинах.

      Відповідно до рішення тридцять шостої сесії Чуднівської міської ради «Про створення конкурсної комісії та затвердження її персонального складу для обрання членів наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області» від 22.03.2024 року № 2754 конкурсна комісія  з відбору кандидатів у члени наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області оголошує відбір кандидатів у члени наглядової ради КНП «Чуднівська лікарня» з метою підвищення прозорості процесів управління та ефективності роботи закладу охорони здоров’я.

     Конкурсний відбір кандидатів серед представників громадськості відбуватиметься згідно з вимогами Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров'я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2023 року №  1221.

 

Вимоги до кандидатів, що виявили бажання взяти участь у конкурсі на зайняття посад членів наглядової ради КНП «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області

 

1 Освіта

 Вища освіта.

Бажано у галузі (альтернативно):

• Охорона здоров’я.

• Управління та адміністрування.

• Публічне управління та адміністрування.

• Право.

• Соціальні та поведінкові науки.

• Міжнародні відносини.

2 Досвід роботи

• Загальний досвід роботи не менш  п’яти років у одній або сукупно у кількох із зазначених вище галузей.

 

3 Володіння державною мовою

• Вільне володіння державною мовою.

 

4 Загальні вимоги

• Відсутність непогашеної або незнятої судимості.

• Відсутність фактів притягнення до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень або пов’язаних з корупцією правопорушень протягом останніх п’яти років.

 

 

Для участі у конкурсі кандидат у члени наглядової ради особисто надсилає електронною поштою заяву   згідно із додатком 1 до цього оголошення разом із:

  1. копією документа, що посвідчує особу кандидата у члени наглядової ради;
  2. резюме у довільній формі із зазначенням релевантного досвіду роботи та   контактних даних осіб, що можуть надати рекомендаційні листи та/або інше підтвердження досвіду роботи кандидата;
  3. копією(копіями) документа(документів) про здобуту вищу освіту;
  4. мотиваційним листом, що містить обґрунтування зацікавленості кандидата посадою незалежного члена наглядової ради;
  5. копією довідки про відсутність судимості;
  6. копією інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення;
  7. заявою про відсутність конфлікту інтересів за формою, що міститься у додатку  до оголошення (Додаток 2);
  8. копією довідки про доходи (довідки з Державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків) за останні чотири послідовні податкові квартали).

Кандидат може подати додаткові документи, які підтверджують його професійні якості та досвід (зокрема, рекомендації, наукові публікації тощо). Відповідальність за недостовірність поданих документів несе кандидат.

     Документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються протягом 14 календарних днів з дня наступного за днем розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Чуднівської міської ради та сайтах публікації оголошень про наявні вакансії. 

Документи подаються до 18:00 (за київським часом) 14.04.2024 року українською мовою.

     Заява про участь у конкурсі та інші необхідні документи надсилаються на електронну пошту soczah.misto@ukr.net з 01.04.2024 р. до 14.04.2024 р. із зазначенням теми «Конкурс на зайняття посад незалежних членів наглядової ради КНП Чуднівська лікарня».

Контактний телефон для довідок: 0963699931

     Засідання конкурсної комісії для розгляду поданих кандидатами документів і їх перевірка на відповідність  вимогам, передбаченим законодавством, відбудеться 17.04.2024 р. о 10.00 у приміщенні Чуднівської міської ради (2 поверх, кабінет для нарад) за адресою: Житомирська область, м.Чуднів вулиця Героїв Майдану, 104.

Кандидатів у незалежні члени наглядової ради буде повідомлено про результати конкурсу секретарем конкурсної комісії після встановлення результатів відкритого рейтингового голосування конкурсною комісією за підсумками проведених співбесід. Результати конкурсу буде також розміщено на офіційному вебсайті Чуднівської міської ради. 


Фото без описуЗАЯВА про участь у конкурсі (Додаток 1) (ЗАВАНТАЖИТИ) 

Фото без описуЗАЯВА про відсутність конфлікту інтересів (Додаток 2)  (ЗАВАНТАЖИТИ)

Фото без описуПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів у члени наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Житомирської області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь